Packar upp och packar ner

Dubrovnik

Hemma igen efter en jättebra vecka i Almedalen, Snäck och Visby. Ägnade söndagen åt att tvätta och hänga med Daniel på Wayne’s mest hela dagen.

ResväskaIdag har jag hämtat tågbiljetter, och bokpaket, varit till biblioteket och laddat ner tre deckare och lyckats hitta en avsevärt mycket bättre resväska än min gamla. Det som talar emot den är att den är rosa, vilket inte precis är min färg. Men supersmidig att dra och väger lite mindre. I sig själv alltså… sen beror det förstås på vad man stoppar i den.

Och stoppar i den är ungefär vad jag ägnat resten av dagen till. Ganska enkelt var det förstås eftersom jag i stort sett bara behövde lyfta ur innehållet, tvätta och lägga tillbaka. Men det är mycket att tänka på ändå. Nu kom jag t.ex. att tänka på passet…

Hade en skrämmande upplevelse efter att jag hämtat tågbiljetterna och böckerna på Konsum. Vid disken la jag tågbiljetterna i plastfickan där jag också har flygbiljetterna. När jag sen kom till biblioteket rotade jag i väskan efter mp3-spelaren och inte nog med att jag hade glömt den hemma. Jag insåg också att plastfickan inte låg där den skulle. Det blev ilfart tillbaka till Konsum. Och där låg den. Tänk om jag hade upptäckt det kl 05 imorgon bitti på väg till bussen. Eller ikväll efter stängning. Huvvaligen. Vad hade jag gjort då?

Hur som helst. I morgon bitti tar jag buss och tåg mot Arlanda och Dubrovnik. Jag är nyfiken på Villa Katarina, som ligger en bit från Gamla Stan men var ganska billigt och rummet har egen balkong, kylskåp, wifi och luftkonditionering.

Det ligger också ganska nära hamnen så förhoppningsvis går det att hitta lite svalkande vindar om det blir för hett. Vilket det nog kan bli för enligt väderkartan ska det vara +30 och solsken hela kommande vecka. Lite för varmt för min smak men det går nog att stå ut med 🙂

Dubrovnik

Nu ska jag ägna kvällen åt Smedsgårdsblues och framåt natten se till att blommorna får vatten. Sen får jag förlita mig på att sonen sköter om dem resten av veckan.

Det här inlägget postades i Personligt, Resor. Bokmärk permalänken.

1 svar på Packar upp och packar ner

  1. Jag önskar dig en riktigt trevlig resa, Ann-Catrin, med många fina upplevelser.

    /Eva

Kommentarer inaktiverade.