Sociala medier i Berlin

I morgon ska jag åka till Gävle på Partidistriktets inspirationsdag. Det handlar om höstkampanjen om barnfattigdom och om sociala medier som strategi och metod. Det sistnämnda passet ska Erik Wagner hålla i. Jag är nyfiken på det eftersom han är förläggare på Idealistas som gav ut Brit Stakstons bok Gilla! som jag just läser.

När dagen är slut tar jag tåget direkt till Arlanda oh flyger till Berlin där jag ska vara till fredag kväll. Jag ska bo på Hampton by Hilton på Uhlandstraße i stadsdelen Charlottenburg. Mitt rum har balkong och kanske ser ut som på bilden ovan. Det är åtminstone det bokningssajten illustrerar med.

Tänkte faktiskt överraska mig själv med att blogga därifrån och nu har jag skrivit det här så det får lov att hända.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.