Satt på undantag

Här hemma pågår ett LAN så jag har satt mig själv på undantag i sovrummet. Min plan var att bo i uthyrningslägenheten men den var redan bokad. Så jag packade det jag behöver och flyttade in hit istället.

Det känns lite som att vara tillbaka till tiden då jag bodde i studentrum. Allt sker i sängen, datorn står i fotänden, tv- och videokontrollerna under kudden. Böcker, kaffekoppar, tidningar, papper, pennor – också i eller nedanför sängen.

Jag kikar bara ut i köket ibland för att hämta nåt att äta eller dricka eller för att göra kaffe. Emellanåt sticker ungarna och badar och då har jag passat på att röja lite och diska. Det är ju bättre att ta det löpande än att spara allt tills de ger upp. När det nu blir…

Men det är småtrevligt att ha huset fullt med nördar. De gör inte så mycket väsen av sig förutom när de tittar på The Office. Och skratt är verkligen upplyftande att lyssna till!

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.