Grillkväll o spännande föredrag

Jag flänger lite hit och dit för att fixa saker till morgondagens grillkväll. Folk säger ja och amen till att planera in arrangemang, men när det kommer till kritan kan bara ett fåtal vara med och jobba…

Gjorde annonser i förra veckan, flygblad igår efter jobbet, fick dem tryckta idag på lunchen och då ringde jag också IOGT för att dubbelkolla (kontrollbehov – jo, jag vet) lokalbokningen och kolla om det finns duk o OH-apparat, hämtade knappmärken, ballonger, medlemsvärvarblock mm på expen efter nämndmötet och nu har jag försett mig med tejp och häftstift och ska till Nya Bruket för att affischera på portar och träd. I morgon ska vi dela ut flygblad utanför Konsum från kl 16 och förhoppningsvis blir det en kul kväll.

Klart det blir kul förresten! Förhoppningsvis håller regnet sig borta och folk kommer ut till oss. Jag är riktigt nyfiken på vad Bosse kommer att berätta om hur Sandvikens centrum utvecklats från förr till nu. Om du bor i närheten – och är en sån som klagar över vårt ”utdöende” centrum – kom och lyssna!

Det här inlägget postades i Lokalpolitik. Bokmärk permalänken.

1 svar på Grillkväll o spännande föredrag

  1. Steve skriver:

    jiijij3

Kommentarer inaktiverade.