Tänk vad vi kan åstadkomma tillsammans

Sossar mot storebror

Debattartikel på Newsmill
SJU SOCIALDEMOKRATISKA BLOGGARE
Socialdemokraterna alldeles för svaga i FRA och Ipred-debatterna

Det är därför med stor ödmjukhet vi sju socialdemokratiska bloggare vill lyfta integritetsdebatten inom vårt parti. Vi gör det bland annat genom en motion till den socialdemokratiska partikongressen där vi föreslår att partiet sätter ner foten, tar integritetsfrågorna och misstron mot makten på allvar och inför ett moratorium mot mer integritetskränkande lagstiftning. Det är en nödvändig hemläxa innan socialdemokraterna strävar efter väljarnas förtroende i valet 2010.

Idag kommer antagligen några artiklar i lokalpressen. Arbetarbladet och UNT har jag redan hittat.

Det känns häftigt på flera sätt det här. Jag bor på en ganska liten ort och känner inte att jag har så många i min omgivning att diskutera den här typen av frågor med. Att via nätet få tillgång till så mycket klokskap, vänskap och samarbete värmer. Vi är många – och vi har våra hjärtan i olika partier. Men att få chansen att skriva en motion mot integritetskränkningar, tillsammans med bloggande sossar är alldeles speciellt för mig.

Idag har jag tillbringat en rökpaus med Johan från Roslagen i mobilen. Igår hade jag Anders från Östersund i luren. Erik har jag träffat IRL flera gånger, bl a på FRA-demonstrationer, och jag har en känsla av att jag kommer att träffa er andra också i en snar framtid.

Det är kul och fascinerande och det här är bara en början. Vi är så många fler och nu har vi EP-valet framför oss och sen självaste valrörelsen 2010.
Tänk vad vi kan åstadkomma tillsammans!

Andra skriver så här:

Vi sossar har inte varit att lita på i integritetsfrågorna

Vi måste göra vår hemläxa och göra den väl

Är det fult att hämnas?

Och solen har sin gång

Sträck dig ut och ta den

Det här inlägget postades i Integritet, Politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tänk vad vi kan åstadkomma tillsammans

  1. Ann-Catrin skriver:

    Testing testing

  2. Pingback: Brockmans blogg » Visst behövs Piraterna!

  3. Pingback: Brockmans blogg » S i Sandviken ställde sig bakom motionen!

Kommentarer inaktiverade.