På väg mot BETT

Har anlänt till Arlanda för att sova en natt inför resan till London och BETT-mässan. Sky City är verkligen hur stort som helst! Och snyggt. Hotellet är inte så pjåkigt det heller även om jag hoppades se flygplan utanför fönstret…

Gick en sväng för att orientera mig och nu vet jag vart stegen och väskan ska styras i arla morgonstund. Bara för att det gick tog jag ut 20£ i en bankomat. Det kändes lite konstigt.

Inser nu hur oerhört länge sen det var jag reste utomlands och ännu längre sen jag flög. Innan jag fick barn reste jag mer än jag hade tid och råd med. Sen blev det knepigare med både pengar och tid en massa år och de senaste åren har jag faktiskt inte haft nån som helst lust. Det var varit helt okej att vistas i Sverige. Ett land jag inte hade sett särskilt mycket av fram till jag blev typ 30 år.

När jag gick runt här på flygplatsen ikväll, insöp atmosfären, läste tavlorna med flygavgångar, hörde utropen i högtalarna, såg alla människor på väg på äventyr (tänkte jag) blev jag verkligen ressugen igen! Och det passar ju bra eftersom det är det jag ska göra så fort jag vaknar! Vi får väl se om inspirationen sitter i när jag kommer hem också.

Just nu bloggar jag med min IPhone. Vi får se om det finns trådlöst på mässan så att jag kan berätta vad vi har för oss. På hotellet finns det men där vill jag förstås inte vara mer än nödvändigt.

Förresten kändes det skönt och tryggt att beställa väckning i receptionen. Vi ringer, sa hon, och om du inte skulle svara kommer vi och knackar på dörren. Så skulle jag vilja ha det hemma också 🙂

Det här inlägget postades i Personligt, Skola. Bokmärk permalänken.

2 svar på På väg mot BETT

  1. Helena Sjöberg skriver:

    Jätteroligt om du bloggar från BETT. Har inte riktigt förstått förrän nu vad det är du ska åka på, men det verkar ju riktigt intressant. Hoppas att du får en inspirerande resa och kör gärna med länkar till bloggen från TWITTER 🙂

  2. Mikael Brockman skriver:

    hej mamma, vad kul att du är ute på äventyr. schysst väckningsgrej. jag har varit hos daniel och kollat på rymdäventyr. nu kanske jag ska sova snart, men antagligen inte. jag tar hand om ditt hem som om det vore mitt eget, på gott och ont. well met traveller! glöm inte säkerhetsbältet!

Kommentarer inaktiverade.