Ett tappat förtroende bara 140 tecken bort

Glömde posta det här inlägget från igår fm. Uppe i trädgården på St Hansplan lyssnade jag på Federley, Niklas Svensson, Malou m.fl. i ett samtal om sociala medier. Där finns kraft och potential till både positivt och negativt. I sociala medier kan man förmodligen inte vinna några val – men chansen att förlora är betydligt större.

Ett tappat förtroende är inte längre bort än din mobil och 140 tecken. Hela tiden. När du är glad, sprallig, ledsen, förbannad, skämtsam, onykter, kär… Alltså inte bara när du är som mest välformulerad och välgenomtänkt, vilket förstås innebär en risk likväl som den fantastiska möjligheten.

Ohly och Sahlin nämndes som urusla på sociala medier och som vanligt fick Hägglund och Schyman representera dem som gör det bäst av partiledarna.

På slutet diskuterades också risken för ett uppdelat samhälle med ett digitalt utanförskap, framför allt mellan generationer.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ett tappat förtroende bara 140 tecken bort

 1. Urban Sundström skriver:

  Hej ! Jag tycker nog att Piratpartiets partiledare är bra på sociala medier, http://rickfalkvinge.se

  Sedan tycker jag du ska skaffa Flattr, http://flattr.com
  Ansök om en invite på deras webbsida. Annars så kan du få en av mig. Bla vice Partiledare i Piratpartiet, Anna Troberg har börjat med det. http://www.annatroberg.com

  Kul att du bloggat flitigt från Almedalen.

  Hälsn. Urban

Kommentarer inaktiverade.