Almedalen och födelsedag

Skriver det här när klockan precis slagit över till 1 juli. Så nu är jag både född år 56 och 56 år. Konstigt.

Eftersom jag delar födelsedag med vännen Tommy är han förstås i mina tankar precis nu. Jag tror inte på nåt liv efter döden (och det gjorde ju inte Tommy heller) så jag tror inte han hör. Men jag säger Grattis ändå, till dig och till mig. Jag har den äran.

Om några timmar åker Daniel och jag mot Nynäshamn och färjan till Gotland, Visby och Almedalen. Jag har längtat tillbaka ungefär sedan jag satte mig på färjan mot fastlandet förra året. Det ska bli spännande att uppleva politikerveckan och Gotland tillsammans med Daniel!

Jag ska se till att vakna i tid för att lyssna på årets första Godmorgon Almedalen. De sänder direkt på webben, varje morgon kl 8-9 och kommenterar vad som händer i Almedalen.

Sen ska resväskorna bäras ut, cyklarna monteras och så far vi. Så mycket bättre kan man väl inte fira sin födelsedag?

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.