Gå till innehåll

Socialdemokrat och Guldpirat

Precis som Josh hade jag tappat orken att skriva och prata om upphovsrätt, integritet och fildelning. Det har känts både tröstlöst och hopplöst och allting gick ändå bara fel.

Men nu väcktes ilskan och upprördheten till liv igen när ett politiskt parti utsätts för utpressning av upphovsrättsindustrin. Politiskt aktiva blir rädda för att vara just politiskt aktiva. Det är helt enkelt inte okej!

Jag är övertygad socialdemokrat och medlem i partiet sedan massor av år. Jag tänker inte bli Piratpartist nu heller men jag bestämde mig för att bli Guldpirat för att stötta på det sätt jag kan.

Gör en återkommande insättning på 100 kr i månaden till 5403-1002815 på SEBanken du också!

16 reaktioner på ”Socialdemokrat och Guldpirat

 1. Hensson

  Tack för stödet!
  Jag är piratpartist, men har röstat röd-grönt en gång i tiden. Jag har en önskan om att piratpartiet helst inte hade behövt existera.
  Men som jag ser det, så är det fullt med buggar och systemfel i Informationspolitiken (bland alla partier) just nu. När buggarna och systemfelen har rättats till, så kanske jag går tillbaka till S igen.
  Mvh

 2. Anna Troberg

  Stort tack, Signe! 🙂

  Det betyder mycket för oss att du lyfter fram detta helt oavsett vilket parti du själv tillhör. Till syvende och sist är det ju ett problem för alla politiskt aktiva att några politiskt aktiva utsätts för hot. Men, det är inte alla som är så klarsynta att de ser det. Så, tack igen!

  Anna Troberg
  Partiledare Piratpartiet

 3. Ken Rabelius

  Som piratpartist (och delvis) miljöpartist. Så vill jag bara säga att det toppen att det finns de som kan se förbi partipolitik och ge stöd i frågor som rör oss alla, oavsett vilket parti vi röstar på i slutändan. Jag är iofs bara en enkel medlem men jag kan nog likväl tacka dig för stödet och öppensinnigheten :).

 4. Pingback: Free and thinking » Socialdemokratisk politiker väljer att stödja Piratpartiet ekonomiskt - IDG.se - Störst på it-nyheter

 5. Kristofer Pettersson

  Tack för stödet! Som piratpartist har jag ändå gläds över det nya framtids- och kunskapsparti" som Socialdemokratin verkar vilja göra anspråk på. Det är bra ben att stå på och sänder ut ett budskap om en långsiktig politik. Dock skulle jag behöva se en tydligare avspegling av dessa ambitioner i realpolitiken som först. Till exempel en moderna syn på upphovsrätt och innovation eller en tydlig satsning på högteknologiska industrier eller ett föreställning om en modern sjukvård. Socialdemokraterna är precis som Moderaterna bra på kortsiktiga lösningar för att locka röster som man lockar barn med godis. Varje ansvarstagande förälder vet dock att en grovkornig smörgås leder längre även om det kanske inte låter så kul.

 6. Patrik Söderlund

  Hej Signe

  Ditt agerande i den här frågan, hur du väljer att åsidosätta partifärg och somliga av dina partikollegors åsikter för att fokusera på den verkligt viktiga frågan som utgörs av det demokratihot som kommersiella särintressens utpressning av politiskt aktiva faktiskt utgör, det är något som liksom gör en själaglad.

  Tack Signe, du har hjärtat och känslan för demokrati på det rätta stället.

  Vänliga hälsningar utifrån ett för dagen och tillfället soligt Gotland.

  Mvh/Patrik

 7. Pingback: Sen när blev Piratpartiet en förbaskad ISP? | Sagor från livbåten

 8. Pingback: Free and thinking » Piratpartiet stänger ner uppkopplingen för TPB MEN… - IDG.se - Störst på it-nyheter

Kommentarer inaktiverade.