Socialdemokrat och Guldpirat

Precis som Josh hade jag tappat orken att skriva och prata om upphovsrätt, integritet och fildelning. Det har känts både tröstlöst och hopplöst och allting gick ändå bara fel.

Men nu väcktes ilskan och upprördheten till liv igen när ett politiskt parti utsätts för utpressning av upphovsrättsindustrin. Politiskt aktiva blir rädda för att vara just politiskt aktiva. Det är helt enkelt inte okej!

Jag är övertygad socialdemokrat och medlem i partiet sedan massor av år. Jag tänker inte bli Piratpartist nu heller men jag bestämde mig för att bli Guldpirat för att stötta på det sätt jag kan.

Gör en återkommande insättning på 100 kr i månaden till 5403-1002815 på SEBanken du också!

Det här inlägget postades i Integritet, Politik. Bokmärk permalänken.

16 svar på Socialdemokrat och Guldpirat

 1. Hensson skriver:

  Tack för stödet!
  Jag är piratpartist, men har röstat röd-grönt en gång i tiden. Jag har en önskan om att piratpartiet helst inte hade behövt existera.
  Men som jag ser det, så är det fullt med buggar och systemfel i Informationspolitiken (bland alla partier) just nu. När buggarna och systemfelen har rättats till, så kanske jag går tillbaka till S igen.
  Mvh

 2. Henry Rouhivuori skriver:

  Piratpartiet behövs och nu blev det extra tydligt. Upphovsrättslobbyn är riktigt fula. Odemokratiska. Stort tack för stödet!

 3. Erik Einarsson skriver:

  Tusen tack för ditt stöd, det värmer jättemassor.

 4. Anna Troberg skriver:

  Stort tack, Signe! 🙂

  Det betyder mycket för oss att du lyfter fram detta helt oavsett vilket parti du själv tillhör. Till syvende och sist är det ju ett problem för alla politiskt aktiva att några politiskt aktiva utsätts för hot. Men, det är inte alla som är så klarsynta att de ser det. Så, tack igen!

  Anna Troberg
  Partiledare Piratpartiet

 5. Christer skriver:

  Tack för att du står upp för det fria ordet, och gör det i handling!

 6. Pingback: Free and thinking » Socialdemokratisk politiker väljer att stödja Piratpartiet ekonomiskt - IDG.se - Störst på it-nyheter

 7. Egil Moeller skriver:

  Otroligt skönt o se en politiker som bryr sig mer om pilitiska principer och åsikter än om partifärg! Önskar att fler kunde ha lite råg i ryggen!

 8. Hej Signe

  Ditt agerande i den här frågan, hur du väljer att åsidosätta partifärg och somliga av dina partikollegors åsikter för att fokusera på den verkligt viktiga frågan som utgörs av det demokratihot som kommersiella särintressens utpressning av politiskt aktiva faktiskt utgör, det är något som liksom gör en själaglad.

  Tack Signe, du har hjärtat och känslan för demokrati på det rätta stället.

  Vänliga hälsningar utifrån ett för dagen och tillfället soligt Gotland.

  Mvh/Patrik

 9. Pingback: Sen när blev Piratpartiet en förbaskad ISP? | Sagor från livbåten

 10. Pingback: Free and thinking » Piratpartiet stänger ner uppkopplingen för TPB MEN… - IDG.se - Störst på it-nyheter

Kommentarer inaktiverade.