Om en-till-en och Högskolan Dalarna

Österfärnebo skola

I morgon ska Kunskapsnämnden få veta mer om hur samarbetet med Högskolan Dalarna ser ut när det gäller En-till-en-projektet. Samtliga lärare på Österfärnebo skola och på specialutformade samhällsprogrammet på gymnasiet läser tre terminer en kurs som heter Specialpedagogisk grundsyn – i utvecklingsarbete och uppföljning

Den innehåller tre delkurser på vardera 7,5 poäng. Specialpedagogisk grundsyn – med barnet i centrum, Utvecklingsplaner, åtgärdsprogram och utvärdering och Pedagogiskt utvecklingsarbete. Parallellt med kurserna ska tre magistrander göra en fördjupad forskningsstudie. Lärare är Janne Svärdhagen.

Efter att kommunfullmäktige på senaste mötet beslutade att höja investeringsbudgeten för IT så vet vi också att samtliga åk 1-elever på gymnasiet kommer att ha en-till-en fr o m i höst. Spännande och roligt!

Berättar mer efter informationen – Tills vidare kan du läsa mer här:
SMSP:s blogg om projektet
Österfärnebo skola om projektet

 

Det här inlägget postades i IT, Lokalpolitik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Om en-till-en och Högskolan Dalarna

  1. Pingback: Tweets that mention Brockmans blogg » Om en-till-en och Högskolan Dalarna -- Topsy.com

Kommentarer inaktiverade.